Till sidans innehåll

Sydetikett AB

På Sydetikett älskar vi utmaningar. Det är vårt signum och styrka. Kunder kommer till oss med de omöjliga uppdragen.

Ingen beställning är för liten för oss, ingen idé omöjlig.

Sydetikett är ett flexibelt, snabbt tryckeri med hög leveranssäkerhet som tänker utanför den berömda boxen och som älskar att göra det. Udda, annorlunda, konstigt - är inget underligt för oss.

Vi vågar ta det omöjliga uppdraget. Utmana oss gärna!

Dragan Ostojic - Teknik och utveckling

Leif Persson - VD


Etiketter syns och informerar. Etiketten blir ett effektivt verktyg om ni vill väcka uppmärksamhet med er produkt. Er etikett på förpackningen kan vara skillnaden mellan succé och att vara en i mängden. Ge en neutral förpackning ett ansikte med våra formbara etiketter. Låt form och färg bli ett varumärke i sig. Vi formger etiketter efter de mest avancerade förpackningarna, oavsett storlek eller material.

Färg kan vara starkare än form. Vi vet av erfarenhet vilken kombination av form och färg, som ger det förväntade slutresultatet. Vårt nära samarbete med färgtillverkare gör att vi ständigt ligger långt fram vad gäller nya idéer och möjligheter.

Våra etiketter används i många branscher och vi arbetar ständigt fram nya funktioner i samarbete med våra kunder och leverantörer. Det är era krav på funktioner som sätter vår kompetens och erfarenhet på prov och vi är inte sena att anta utmaningar!

Ett av våra motton är visioner. Låt inte slentrian och rutin lysa igenom i era etiketter utan våga utmana och förändra. Vi ger er nya idéer i form, färg och funktion. Vår långa erfarenhet och kompetens av etikettframställning, gör att vi vågar ge det där lilla extra, som överraskar och förnyar.

ryt traditioner - Bild ”Pianot”

Ett av våra motton är visioner. Låt inte slentrian och rutin lysa igenom i era etiketter, utan våga utmana och förändra. Vi ger er nya idéer i form, färg och funktion. Vår långa erfarenhet och kompetens av etikettframställning, gör att vi vågar ge det där lilla extra som överraskar och förnyar.

Självhäftande etiketter, laseretiketter, scorekort, prismärkningsetiketter, biljetter, tags, adressetiketter, säkerhetsetiketter. Vi vågar anta utmaningen av era idéer. Tveka inte att kontakta oss.

Högsta kreditvärdighet hos UC 2012-08-09

Högsta kreditvärdighet UC

Certifierade enligt UL

Sydetikett är nu Certifierade enligt UL standard
(Underwriters Laboratories Inc).

COMPONENT
REPACKAGED
RECOGNIZED
Certificate Number 20111020-E333844.

För mer information, vänligen Klicka här eller kontakta oss på Sydetikett AB


  • Sydetikett AB
  • Adress: Testvägen 9
  • 232 37 Arlöv
  • Telefon: (+46) 40-43 28 10
  • Fax: (+46) 40-43 26 10